Afspraak maken Neem contact op

Merken

Knauf Cavity Wall: duurzaam, milieuvriendelijk én kostenbesparend!

Cavity Wall (of Supafil Cavity Wall) is een innovatief, duurzaam en bovendien milieuvriendelijk product van Knauf. Cavity Wall is een speciale toevoeging voor uw spouwmuren waardoor uw woning wordt geoptimaliseerd op het gebied van comfort, milieu én kostenbesparing! Lees meer over Knauf Cavity Wall of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze specialisten!

Lees meer

Knauf Supafil: een populaire vorm van spouwmuurisolatie

Knauf Supafil is één van Nederland’s meest populaire vorm van spouwmuurisolatie. En met een goede reden! Het is een gebruiksvriendelijk isolatiemateriaal dat al binnen één dag kan worden aangebracht, en dat voor een zeer gunstige investering die zichzelf bovendien al snel terugverdient. Ontdek meer over Knauf Supafil en vraag een vrijblijvende offerte op bij onze specialisten!

Lees meer

Verhoog uw wooncomfort met Neopixels bodemisolatie

Een vochtige kruipruimte kan voor een hoop ongemakken zorgen. Schimmels, ongedierte en een hoge luchtvochtigheid zorgen voor een verminderd wooncomfort. Met Neopixels bodemisolatie is dit verleden tijd! Neopixels bodemisolatie biedt een innovatieve oplossing voor het beperken van warmteverlies in vochtige en moeilijk bereikbare kruipruimten. Duits Isolatie adviseert u graag over de mogelijkheden van dit isolatiemateriaal en hoe u hiermee vele euro's op uw energierekening kunt besparen.

Lees meer

Neopixels HR++ isolatie uitstekend in isoleren

Neopixels HR++ isolatie wordt vooral gebruikt bij het isoleren van krappe en vochtige kruipruimten. Het is een innovatieve en efficiënte manier van isoleren, waar steeds meer woningbouwverenigingen, aannemers en vastgoedbeheerders voor kiezen. Neopixels HR++ isolatie heeft een hoge isolatiewaarde en uitstekende vochtwerende eigenschappen. Duits Isolatie is erkend installateur van Neopixels HR++ isolatie en ondersteunt u gedurende het gehele isolatietraject, van inventarisatie tot afwerking. Wilt u ook een vrijblijvend advies op maat of meer informatie over Neopixels HR++ isolatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Neopixels Premium isolatie: de nieuwste generatie isolatieparels

Neopixels Premium isolatie is de nieuwste generatie grijze grafietparels. Met Neopixels Premium isolatie onderscheidt zich van eerdere varianten vanwege de hogere isolatiewaarde en de toevoeging van grafiet. De grafietparels zijn ideaal bij de toepassing van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Duits Isolatie is erkend installateur van Neopixels Premium isolatie en kan u dan ook alles vertellen over de toepassing ervan. Wilt u weten of deze vorm van isoleren geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met de isolatiespecialist van Duits Isolatie.

Lees meer

Neopixels vloerisolatie: voor behaaglijke vloeren

Voor u als woningcorporatie, aannemer of vastgoedbeheerder is een duurzame isolatie van groot belang. Niet alleen om een energiebesparing te kunnen realiseren, maar ook om te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Een van de isolatieoplossingen die Duits Isolatie kan bieden is Neopixels vloerisolatie. Wilt u weten wat Neopixels vloerisolatie voor u kan betekenen? Lees dan verder en neem contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvende offerte.

Lees meer

Enverifoam: voor de meest ideale isolatiewaarde

Om de meest ideale isolatiewaarde te verkrijgen, kunt u bij Duits Isolatie kiezen voor isolatie met Enverifoam. Dit isolatiemiddel wordt met name toegepast in lege spouwmuren in woningen van voor 1980. Echter is Enverifoam ook toepasbaar in spouwmuren waarin al minimale isolatie is aangebracht. Wilt u weten of Enverifoam in uw situatie geschikt is om toe te passen en wat de voordelen ervan zijn? Lees dan verder op deze pagina of neem contact op met Duits Isolatie, zodat wij u van gedegen advies kunnen voorzien.

Lees meer

Unilin dakisolatie: oplossingen voor elke isolatievraag

Duits Isolatie laat u graag kennismaken met Unilin dakisolatie. Unilin staat voor hoge kwaliteit, energiebesparing en biedt met het uitgebreide assortiment een oplossing voor elke isolatievraag. Als specialist in dakisolatie biedt Duits Isolatie u de mogelijkheid om te profiteren van de optimale isolatiemethodes van Unilin dakisolatie. Zoals eerder gezegd heeft het merk een uitgebreid assortiment aan isolatieplaten en dakelementen, maar hierin is tevens ook maatwerk mogelijk. Vraag Duits Isolatie eens naar de mogelijkheden van Unilin dakisolatie zodat wij u van specialistisch advies kunnen voorzien.

Lees meer

Tonzon: de revolutionaire isolatiemethode

Wilt u ook het comfort van goed geïsoleerde vloeren en muren ervaren? Maak dan kennis met het revolutionaire merk Tonzon. Het Thermoskussen van Tonzon is het eerste opvouwbare isolatiemateriaal ter wereld en toepasbaar in vloeren, muren en bijvoorbeeld als badisolatie. Vanwege het flexibele karakter van het materiaal is het ideaal bij het verwerken in krappe ruimtes. Duits Isolatie vertelt u graag meer over het revolutionaire merk Tonzon en op welke manier wij dit in uw woning kunnen toepassen.

Lees meer

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen