Afspraak maken Neem contact op

Hydrofoberen: vochtproblemen verleden tijd

Hydrofoberen is een van de manieren om gevels van panden weersbestendig te maken. Duits Isolatie kan als betrouwbaar partner van veel woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en aannemers de gevel van uw pand op professionele wijze behandelen, zodat vochtproblemen voortaan verleden tijd zijn. Wilt u meer weten over hydrofoberen en wat Duits Isolatie hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek met een van onze specialisten.

Voorkom schade aan uw gevel

In Nederland hebben veel gevels en bouwwerken te lijden onder de invloed van weer en wind. Vocht dat een gevel intrekt kan veel schade veroorzaken. Denk aan schimmelgroei, of overmatige groei van algen en mos. Om van mogelijke vorstschade in de winter maar niet te spreken.  Wanneer dit niet tijdig aangepakt wordt, kunnen er scheuren in het voegwerk ontstaan, waardoor vocht makkelijker een pand binnen kan dringen. Op deze manier wordt het moeilijker een pand warm te stoken en verslechterd het leefklimaat in de binnenruimten. Hydrofoberen is in dit geval een uitstekende oplossing.

Voordelen van hydrofoberen

Hydrofoberen is een ander woord voor het waterafstotend maken van stenen en betonnen ondergronden. Er wordt een laag aangebracht die waterdicht is, wat uw metselwerk en gevels een langere levensduur zal geven. Tevens zorgt hydrofoberen voor een netter uiterlijk, gezien het feit dat schimmels, mossen en alg geen kans meer krijgen zich aan de gevel te hechten. Een ander bijkomend voordeel van hydrofoberen is de hogere isolatiewaarde die bereikt kan worden. Op deze manier bespaart u dus ook nog eens op uw energiekosten!

Meer weten over onze werkwijze?

Duits Isolatie maakt bij het hydrofoberen gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke middelen. Wij geven uiteraard garantie op onze werkzaamheden en verzorgen graag het onderhoud. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van onze isolatiespecialisten? Bel ons op telefoonnummer 024-3734711 of mail naar info@duitsisolatie.nl.

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen