Afspraak maken Neem contact op

Knauf Supafil: een populaire vorm van spouwmuurisolatie

Knauf Supafil is één van Nederland’s meest populaire vorm van spouwmuurisolatie. En met een goede reden! Het is een gebruiksvriendelijk isolatiemateriaal dat al binnen één dag kan worden aangebracht, en dat voor een zeer gunstige investering die zichzelf bovendien al snel terugverdient. Ontdek meer over Knauf Supafil en vraag een vrijblijvende offerte op bij onze specialisten!

Duurzaam, kostenbesparend én veilig

Knauf Supafil is een duurzame, kostenbesparende en veilige manier van isoleren. Tevens is het een waterafstotend en brandveilig isolatiemateriaal. Het isoleren van uw woning met behulp van Knauf Supafil kan vanaf de buitenkant van uw woning. Onze isolateurs blazen de witte, zachte glaswolvlokken via kleine gaatjes in het voegwerk naar binnen. Hier heeft u absoluut geen last van en bovendien verandert het aanzicht van uw woning nauwelijks.

De voordelen van Knauf Supafil op een rijtje:

  • U ervaart geen vochtproblemen (meer).
  • Knauf Supafil is bijzonder veilig door middel van haar brandwerende werking.
  • De investering in Knauf Supafil kunt u snel terugverdienen.
  • Schimmels en bacteriën krijgen geen kans zich te ontwikkelen.
  • Knauf Supafil dempt het geluid.

Ons isolateurs gaan altijd met veel aandacht en professionaliteit te werk, dat vinden we namelijk erg belangrijk. We vertellen u van te voren precies welke werkzaamheden we gaan verrichten en wanneer we denken klaar te zijn met het isoleren van uw woning. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en weet u exact wat u van ons mag verwachten.

Wilt u meer weten over Knauf Supafil?

Bent u nieuwsgierig naar nog meer informatie over Knauf Supafil, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen