Afspraak maken Neem contact op

Woning isoleren? Een isolatie-subsidie helpt u verder!

De overheid stimuleert het goed isoleren van woningen en stelt hier dan ook subsidies voor ter beschikking, bijvoorbeeld muurisolatie subsidie, subsidie vloerisolatie of subsidie spouwmuurisolatie. Deze subsidies kunnen het isoleren van uw woning een stapje dichterbij brengen! Voordat u naar de gemeente gaat kunt u alvast een oriënterend gesprek aanvragen met de isolatie-specialisten van Duits Isolatie!

Verschillende soorten subsidies

Er zijn dus verschillende soorten subsidies aan te vragen. Duits isolatie adviseert haar klanten op het gebied van onder andere duurzaamheidsleningen, provinciale leningen en landelijke subsidies op het gebied van isolatie, maar we bemiddelen niet. Wel kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over zaken als een verlaagd Btw-tarief op het loonkostenbestanddeel: een extra stimulans voor mensen die hun woning willen isoleren.

De (hoogte van de) subsidies kunnen per gemeente verschillen. Laat u dus van te voren goed adviseren door de gemeente waar u woont, maar Duits Isolatie helpt u alvast op weg!

Wilt u meer weten over de subsidies voor een woning isoleren?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het isoleren van uw woning? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze isolatiespecialisten? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen