Bodemisolatie

Zonder bodemisolatie wordt uw kruipruimte in principe verwarmd door uw vloer. Hierdoor voelt uw vloer kouder aan. Wanneer wij de bodem van uw huis isoleren, maken wij een scheiding tussen de temperatuur in uw woning en die in de kruipruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden om de bodem te isoleren. Wij passen bodemisolatie parels of bodemisolatie chips toe, maar ook na het toepassen van bodemisolatie folie of EPS (expanded polystyreen) bolletjes voelt uw vloer merkbaar warmer aan. De warmte blijft nu in uw woning hangen, wat een behaaglijk gevoel geeft. Vochtige kruipruimten zijn verleden tijd, want zelfs krappe en klamme kruipruimten kunnen wij isoleren.

Parels, chips en folie

Er bestaan verschillende manieren om de bodem van uw woning te isoleren. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze het wooncomfort verhogen. Dus of wij nu bodemisolatie parels, bodemisolatie chips of bodemisolatie folie gebruiken, uw woonklimaat zal er in elk geval van verbeteren. Een bijzondere vorm van bodemisolatie is het gebruik van EPS bolletjes. Duits Isolatie is expert in het toepassen van verschillende producten. Kijk ook eens op de pagina certificering!

isolatiekorrels - Duits Isolatie

Nog meer voordelen van bodemisolatie

In de kruipruimte onder de vloer is de temperatuur vaak niet hoger dan 12 graden Celsius. Bodemisolatie geeft u in meer comfort, omdat vocht uit de kruipruimte de woning niet meer kan binnenkomen. Ook zal de warmte niet zo snel uit uw woning verdwijnen. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo voorkomt bodemisolatie schimmel in uw huis en zult u minder snel last ervaren van huisstofmijt. Bovendien beschermt bodemisolatie zoals bijvoorbeeld bodemisolatie parels, uw balken en vloeren en verlengt u daarmee de levensduur van uw woning.

Goed advies en werkbare oplossingen.

U kunt van ons een goed advies verwachten met werkbare oplossingen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw kruipruimte toegankelijk blijft en de leidingen bereikbaar. Over rommel hoeft u zich ook geen zorgen te maken, want door onze nette manier van werken, ervaart u geen overlast. In ons advies zullen we uitgebreid toelichten wat voor u de beste keuze is: bodemisolatie parels, bodemisolatie chips, bodemisolatie folie of EPS bolletjes. Wellicht kiest u voor HR++ isolatie parels, ideaal voor krappe en vochtige kruipruimten. Steeds meer woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en aannemers kiezen voor HR++ isolatie parels vanwege de hoge isolatie waarde en vochtwerende eigenschappen. Duits Isolatie is gespecialiseerd in het werken met HR++ isolatie parels.

Besparing

U helpt niet alleen uzelf met het isoleren van uw bodem; bodemisolatie is ook goed voor het milieu. Schaarse brandstoffen worden bespaard en de CO2-uitstoot wordt verkleind. Bovendien bespaart u ook nog op de kosten van uw energierekening! Er zijn omstandigheden waarin het beter is om te kiezen voor bodemisolatie parels, bodemisolatie chips of een andere vorm van bodemisolatie. Bijvoorbeeld als vloerisolatie niet mogelijk is of onvoldoende comfort oplevert.

Meer informatie? Duits Isolatie helpt u graag verder

Laat uw bodem deskundig en efficiënt isoleren door Duits Isolatie, waarbij klantvriendelijkheid en een nette afwerking centraal staan. Wilt u meer informatie over bodemisolatie? U kunt Duits Isolatie bereiken op telefoonnummer 024-3734711 of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag.