Dakisolatie

Uw dak is een plek waar veel warmte verloren gaat als u uw woning niet goed heeft geïsoleerd. Met dakisolatie gaat u warmte- en energieverlies tegen. U creëert tevens een behaaglijke omgeving en kunt tot wel 20% besparen op uw energiekosten. Met dakisolatie zal de waarde van uw woning toenemen. Genoeg redenen dus om uw dak te laten isoleren door Duits Isolatie. Want wij geven u een eerlijk advies over de manier waarop het dak in uw situatie het beste geïsoleerd kan worden. Behalve het dak kunnen we ook de zoldervloer isoleren. Kijk even op de pagina zolderisolatie over de voordelen van zoldervloerisolatie.

Met dakisolatie zit u er warmpjes bij

Er gaat veel warmte verloren via het dak als u geen dakisolatie heeft. Gun uzelf daarom een behaaglijk leefklimaat en bespaar tegelijkertijd energie en geld met dakisolatie. Wij adviseren u graag welke manier het beste past bij uw woning en budget.

Wij zijn gecertificeerd om te werken met inblaaswol; kijkt u maar eens op de pagina certificering. Daarnaast kunnen we uw dakisolatie ook aan de buitenkant aanbrengen.

dakisolatie - Duits Isolatie

Inblaaswol of andere methode

Wij kunnen het dak isoleren met een veelzijdige inblaaswol die moeiteloos de vreemde hoeken en vormen van uw daken en wanden isoleert. Het isolatiemateriaal, zonder chemische bindmiddelen, wordt ingespoten via een flexibele slang waardoor warmteverlies door bijvoorbeeld thermisch lekken wordt tegengegaan. Zo kunt u zelfs op de koudste winterdagen van een behaaglijke omgeving blijven profiteren.

Dakisolatie is een verstandige investering

Voordat onze isolatie-professionals dakisolatie kunnen aanbrengen, worden er enkele stappen genomen. Eerst zullen we onderzoeken of er überhaupt dakisolatie kan worden aangebracht. Voor het inblazen van isolatiemateriaal bij bestaande hellende daken moet er bijvoorbeeld een damp-open onderdak aanwezig zijn. Nadat we alles hebben gecontroleerd en we u precies hebben verteld wat we gaan doen, gaan we aan de slag met het aanbrengen van de dakisolatie.