Afspraak maken Neem contact op

Glasisolatie aanbrengen met het beste isolatieglas

Uw woning isoleren kan door middel van onder andere spouwmuurisolatie, dakisolatie of muurisolatie, maar ook door middel van glasisolatie. Glasisolatie is ook een populaire vorm van woningisolatie; mede door de effectiviteit en een hoog haalbaar rendement maakt glasisolatie een veel aangevraagde dienst.

Van dubbelglas tot HR+++ isolatieglas: glasisolatie loont!

Glasisolatie (of isolatieglas) is een bekende term. De naam zegt het al, Isolatieglas is een soort glas dat beter isoleert dan standaard enkel of dubbel glas Isolatieglas is opgebouwd uit diverse lagen glas met loze ruimten, vergelijkbaar met de spouw tussen twee muren. Deze loze ruimtes zijn gevuld met gewone lucht, maar bij HR++ glas en HR+++ glas is de gewone lucht vervangen met bijvoorbeeld argon gas. De eigenschappen van dit gas bieden uw woning een betere isolatie. Isolatieglas bestaat nog vaak uit twee glasplaten, maar driedubbel isolatieglas wordt steeds populairder.

Daarnaast zijn er meerdere alternatieven voor enkel-, dubbel en driedubbel glas. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook geluidswerend glas plaatsen, of zonwerend HR+ glas. De mogelijkheden zijn zeer divers!

Onze isolatiespecialisten kunnen op basis van uw wensen en mogelijkheden een persoonlijk aanbod doen. Eerst wordt de staat van de algehele isolatie opgenomen, om vervolgens een op maat gemaakt voorstel te doen.

Meer weten over glasisolatie?

Wilt u meer informatie over Glasisolatie? Of over de verschillende A-merken waar Duits Isolatie mee werkt? Neem dan contact op met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We vertellen u graag meer.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen