Afspraak maken Neem contact op

Isolatieherstel haalt meer uit uw isolatiemateriaal

Voor woningen waar isolatiewol te dun is ingeblazen, of waar méér uit het bestaande isolatiemateriaal gehaald kan worden, biedt isolatieherstel uitkomst. Onze specialisten komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we uw wensen inventariseren en de huidige staat van het isolatiemateriaal bepalen.

Isolatieherstel met Enverifoam

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat het UF-schuim is verdwenen en u dit wil aanvullen om de isolatiewaarde van uw woning op pijl te houden. Hiervoor kunnen we Enverifoam gebruiken. Doordat Enverifoam in vloeibare vorm wordt verwerkt tot een schuim, dringt het isolatiemiddel makkelijk door tot in de kleinste kieren, wat zorgt voor een perfect afgedichte spouwmuur. Op deze manier kan de meest ideale isolatiewaarde worden behaald. Tevens is de toepassing van Enverifoam milieuvriendelijk.

Wellicht zijn er nog andere manieren die isolatieherstel voor uw woning aantrekkelijk maken. Maak hiervoor een persoonlijke en bovendien vrijblijvende afspraak met één van onze isolatieadviseurs!

Meer weten over isolatieherstel?

Bent u op zoek naar meer informatie over isolatieherstel of wilt u graag een vrijblijvende en op maat gemaakte aanbieding ontvangen? Bent u benieuwd naar de voordelen van isolatieherstel? Neem dan contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We vertellen u graag meer.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen