Afspraak maken Neem contact op

Muurisolatie: een populaire vorm van isoleren

Muren die niet goed geïsoleerd zijn kunnen tot wel 20% van de gegenereerde warmte verliezen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te voorkomen, bijvoorbeeld door middel van spouwmuurisolatie of door muurisolatie. Muurisolatie is een uitstekende en populaire manier om uw woning te isoleren

Verschillende vormen muurisolatie: van spouwmuurisolatie tot buitenmuurisolatie

Bij spouwmuurisolatie wordt de lege ruimte (de spouw) tussen de binnen en de buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Bij muurisolatie kan de muur via de binnenzijde worden geïsoleerd (binnenmuurisolatie), of vanaf de buitenzijde (buitenmuurisolatie).

We zullen adviseren om buitenmuurisolatie aan te brengen wanneer spouwmuurisolatie niet het gewenste effect heeft, of wanneer de buitenmuur in slechte staat verkeerd. De buitenmuurisolatie wordt tegen de buitenkant van uw woning geplaatst en vervolgens afgewerkt met gevelbekleding zoals gevelbepleistering, isolatie met steenstrips of met houten gevelbekleding.

Kiest u voor binnenmuurisolatie als muurisolatie, dan heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van speciale isolatieplaten of speciale voorzetwanden. U kunt ook kiezen voor een metalen of houten rooster, dat wordt opgevuld met isolatiemateriaal en vervolgens wordt afgedekt met bijvoorbeeld spaan- of gipsplaat.

Welke variant van muurisolatie u ook kiest, de kwaliteit van ons isolatiewerk is te allen tijden gegarandeerd omdat we uitsluitend met A-merken werken.

Meer weten over muurisolatie?

Wilt u meer informatie over muurisolatie? Of over de verschillende A-merken isolatiemateriaal waar we mee werken? Neem dan contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We vertellen u graag meer.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen