Afspraak maken Neem contact op

Vloerisolatie met de beste merken en technieken

Vloerisolatie (ook wel kruipruimte-isolatie genoemd) is een populaire en bovendien effectieve manier van isoleren. Vloerisolatie kan, net zoals de meeste vormen van isolatie, op diverse manieren worden toegepast en met behulp van verschillende merken. Duits Isolatie werkt met verschillende isolatietechnieken en gerenommeerde A-merken, waardoor we het beste resultaat durven te garanderen.

Bespaar met behulp van vloerisolatie!

Vloerisolatie beschermt uw vloer tegen binnendringend vocht. Vloerisolatie kan worden toegepast op verschillende manieren en met diverse systemen en isolatiematerialen, zoals isolatiefolie en pur. Het isolatiemateriaal wordt gekozen op basis van uw vloer; voor een betonnen vloer wordt namelijk een ander materiaal gebruikt dan voor houten vloeren.

In de kruipruimte onder de vloer is de temperatuur vaak niet hoger dan 12 graden Celsius en zonder vloerisolatie wordt uw kruipruimte in principe verwarmd door uw vloer. Na het toepassen van vloerisolatie voelt uw vloer merkbaar warmer aan. Wanneer wij uw vloer isoleren maken wij een scheiding tussen de temperatuur in uw woning en kruipruimte. De warmte blijft nu in uw woning hangen, waardoor u ook nog kosten op uw energierekening bespaart!

Meer weten over vloerisolatie?

Wilt u meer informatie over vloerisolatie? Of over de verschillende A-merken isolatiemateriaal waar we mee werken? Neem dan contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We vertellen u graag meer.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen