Afspraak maken Neem contact op

Zolderisolatie voor ieder huishouden

De zolder is in ieder huishouden een ruimte die op verschillende manieren wordt gebruikt, bijvoorbeeld als wasruimte, hobbykamer of als misschien wel als extra slaapkamer. Er zijn dus ook diverse redenen om de ruimte goed te isoleren. Duits Isolatie kan door middel van zolderisolatie een behaaglijke ruimte creëren die bij elke situatie en ieder huishouden past.

Dakisolatie en zoldervloerisolatie: twee vormen van zolderisolatie

Onder zolderisolatie verstaan we twee vormen van isoleren: dakisolatie en zoldervloerisolatie. Over beide vormen willen we u graag wat meer vertellen.

Uw dak is een plek waar veel warmte verloren gaat als u uw woning niet goed heeft geïsoleerd. Dakisolatie gaat warmte- en energieverlies tegen waardoor u een behaaglijk omgeving creëert, tot wel 20% kan besparen op uw energiekosten, én de waarde van uw woning laat toenemen! Duits Isolatie is gecertificeerd om te werken met Knauf Timber Frame: een veelzijdige inblaaswol die moeiteloos de vreemde hoeken en vormen van uw daken en wanden isoleert. Daarnaast kunnen we uw dakisolatie ook aan de buitenkant aanbrengen.

Een zoldervloer isoleren is mede afhankelijk van het materiaal waarvan uw zoldervloer is gemaakt. Als u een betonnen vloer heeft wordt het isolatiemateriaal direct op de vloer aangebracht. Mocht u een vloer hebben met houten kepers, dan wordt het isolatiemateriaal tussen de kepers geplaatst.

Meer weten over zolderisolatie?

Wilt u meer informatie over zolderisolatie, bijvoorbeeld over dakisolatie of zoldervloerisolatie? Of over de verschillende A-merken isolatiemateriaal waar we mee werken? Neem dan contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We vertellen u graag meer.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen