Isolatietechnieken, isolatiematerialen en merken

Er bestaan meerdere technieken en materialen waarmee u uw woning kunt isoleren. Duits Isolatie is gespecialiseerd in het isoleren van woningen en gebruikt daarvoor verschillende isolatietechnieken en isolatiematerialen. Welke technieken en materialen voor uw woning geschikt zijn, wordt door ons uitgebreid onderzocht. U krijgt van ons een eerlijk adviesrapport. Het doel dat u met het isoleren van uw woning wilt bereiken, staat hierin centraal. Het rendement van het isolatiemateriaal, de techniek die nodig is om het materiaal aan te brengen en uw budget bepalen uiteindelijk uw keuze.

Een populaire vorm van spouwmuurisolatie

Knauf Supafil is één van Nederland’s meest populaire vorm van spouwmuurisolatie. En met een goede reden! Het is een gebruiksvriendelijk isolatiemateriaal dat al binnen één dag kan worden aangebracht, en dat voor een zeer gunstige investering die zichzelf bovendien al snel terugverdient. Ontdek meer over Knauf Supafil en vraag een vrijblijvende offerte op bij onze specialisten!

Duurzaam, milieuvriendelijk én kostenbesparend!

Cavity Wall (of Supafil Cavity Wall) is een innovatief, duurzaam en bovendien milieuvriendelijk product van Knauf. Cavity Wall is een speciale toevoeging voor uw spouwmuren waardoor uw woning wordt geoptimaliseerd op het gebied van comfort, milieu én kostenbesparing! Lees meer over Knauf Cavity Wall of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze specialisten!

Simpel en effectief vloerisolatie aanbrengen

Knauf is al jaren een bepalende speler op het gebied van isoleren en innovatief isolatiemateriaal. Met de JetSpray combineren ze hun jarenlange kennis en ervaring in één innovatief product, dat met zijn korte terugverdientijd een verstandige investering is voor iedere woning.

Isoleren van houten plafonds en muren

Heeft uw woning of pand nog houten frames in het dak of als tussenmuur? Ook dan kunt u gebruikmaken van isolatie. SUPAFIL Timber Frame is een speciaal ontwikkelde inblaaswol voor het (na-)isoleren van houten constructies en hellende daken.

Neopixels vloerisolatie – Voor behaaglijke vloeren

Voor u als woningcorporatie, aannemer of vastgoedbeheerder is een duurzame isolatie van groot belang. Niet alleen om een energiebesparing te kunnen realiseren, maar ook om te voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Een van de isolatieoplossingen die Duits Isolatie kan bieden is Neopixels vloerisolatie. Wilt u weten wat Neopixels vloerisolatie voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvende offerte.

Uitstekend in isoleren

Neopixels HR++ isolatie wordt vooral gebruikt bij het isoleren van krappe en vochtige kruipruimten. Het is een innovatieve en efficiënte manier van isoleren, waar steeds meer woningbouwverenigingen, aannemers en vastgoedbeheerders voor kiezen. Neopixels HR++ isolatie heeft een hoge isolatiewaarde en uitstekende vochtwerende eigenschappen. Duits Isolatie is erkend installateur van Neopixels HR++ isolatie en ondersteunt u gedurende het gehele isolatietraject, van inventarisatie tot afwerking. Wilt u ook een vrijblijvend advies op maat of meer informatie over Neopixels HR++ isolatie? Neem dan gerust contact met ons op.

De nieuwste generatie isolatieparels

Neopixels Premium isolatie is de nieuwste generatie grijze grafietparels. Neopixels Premium isolatie onderscheidt zich van eerdere varianten vanwege de hogere isolatiewaarde en de toevoeging van grafiet. De grafietparels zijn ideaal bij de toepassing van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Duits Isolatie is erkend installateur van Neopixels Premium isolatie en kan u dan ook alles vertellen over de toepassing ervan. Wilt u weten of deze vorm van isoleren geschikt is voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met de isolatiespecialist van Duits Isolatie.

Verhoog uw wooncomfort

Een vochtige kruipruimte kan voor een hoop ongemakken zorgen. Schimmels, ongedierte en een hoge luchtvochtigheid zorgen voor een verminderd wooncomfort. Met Neopixels bodemisolatie is dit verleden tijd! Neopixels bodemisolatie biedt een innovatieve oplossing voor het beperken van warmteverlies in vochtige en moeilijk bereikbare kruipruimten. Duits Isolatie adviseert u graag over de mogelijkheden van dit isolatiemateriaal en hoe u hiermee vele euro’s op uw energierekening kunt besparen.

Knauf Timber Frame isoleert hellende daken, wanden en houten constructies

Wanneer uw woning veel warmte verliest en de energierekeningen zich blijven opstapelen, is het isoleren van uw woning een verstandige keuze. Bijvoorbeeld met Knauf Timber Frame: een veelzijdige inblaaswol waarmee u eenvoudig houten constructies of hellende daken en wanden kunt isoleren.

Brochures downloaden

Enverifoam – Voor de meest ideale isolatiewaarde

Om de meest ideale isolatiewaarde te verkrijgen, kunt u bij Duits Isolatie kiezen voor isolatie met Enverifoam. Dit isolatiemiddel wordt met name toegepast in lege spouwmuren in woningen van voor 1980. Echter is Enverifoam ook toepasbaar in spouwmuren waarin al minimale isolatie is aangebracht. Wilt u weten of Enverifoam in uw situatie geschikt is om toe te passen en wat de voordelen ervan zijn? Neem dan contact op met Duits Isolatie, zodat wij u van gedegen advies kunnen voorzien.

Kingspan logo - Duits Isolatie

 

Isolatie in alle opzichten

Kingspan is een wereldleider op het gebied van isolatie- en bouwschiloplossingen en richt zich vooral op duurzame gebouwen en duurzame oplossingen. Met slimme producten zorgen ze voor een beter behoud van ons milieu. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

De oplossing voor een ongeïsoleerd dak

Heeft uw dak nog helemaal geen isolatie? Dan adviseren wij Kingspan iSoEasy. iSOEasy zorgt voor een top-isolatie van ongeïsoleerde hellende daken, waarbij het dak geen dampremmende laag heeft. Deze platen zorgen niet alleen voor een goede isolatie, maar ook direct voor een strakke afwerking. We laten u graag wat voorbeelden zien.

Brochures downloaden

Expert in isolatie

De producten van PIF isolatie zijn één van de meest veelzijdige materialen die u bij nieuwbouw en renovatie kunt gebruiken. Hun innovatieve materiaal combineert een geringe materiaaldikte met een hoge isolatiewaarde. PIF isolatie is flexibel en makkelijk te verwerken zonder beschermende maatregelen. Zo kunt u zelfs de meest lastige ruimtes isoleren!

Alles-in-een-oplossing voor uw dakisolatie

Een dak isoleren is altijd een flinke klus geweest. Gelukkig komen er steeds meer producten die een alles-in-een oplossing voor dakisolatie leveren. Zo zorgt de PIF Isofast voor het isoleren en afwerken aan de binnenzijde van bestaande daken in één moeite. Hierbij worden de PIF Isofast platen direct op de gordingen gemonteerd en zijn ze direct afgewerkt.

Brochures downloaden

Milieubewust en recyclebaar

Isovlas is van mening dat isolatie perfect te realiseerbaar is met materialen uit herwinbare natuurproducten. Ze gebruiken biobased oplossingen ontwikkeld die een duurzame manier van isoleren garanderen, waarbij vlas de hoofdrol speelt. Deze isolatiematerialen zijn niet alleen temperatuur- en vochtregulerend, maar zelfs recyclebaar!

Snelle dakisolatie met natuurlijke materialen

De plafondplaten van Isovlas TG Interieur bieden een makkelijke manier van het isoleren van uw dak. De harde, afwasbare platen zijn voorzien van een dikke laag Isovlas isolatiemateriaal. Door de flexibiliteit van dit materiaal kunt u het snel en eenvoudig plaatsen of laten plaatsen en profiteren van alle voordelen die de natuurlijke vlasisolatie u bieden!

Speciaal ontworpen isolatie

Iko Enertherm gaat voor de best haalbare prestaties. Ze hebben dan ook voor verschillende toepassingen unieke materialen ontwikkeld, of dat nu een plat of hellend dak is, de zoldervloer of de keldervloer. Benieuwd welke materialen voor uw renovatie het best geschikt zijn? Wij adviseren u van harte.

Vloerisolatie in een mum van tijd

De meeste mensen denken bij isolatie direct aan hun zolderdak, maar vergeten daarbij de basis. De isolatiechips van Drowa zijn bewezen effectief. De chips hebben een gesloten structuur en zijn ongevoelig voor vuil of vocht. Ze gaan uw hele leven lang mee! En zo kunt u profiteren van de vochtwerende en de isolerende werking. ’s Winters heeft u het comfortabeler warm, ’s zomers blijft het langer koel.