Efficiënt en oplossingsgericht isoleren

Duits Isolatie hecht grote waarde aan een efficiënte en oplossingsgerichte werkwijze. Netjes en opgeruimd werken is verankerd in onze genen. Representatieve auto’s, netjes gekleed personeel en een opgeruimde werkplaats. Maar dat is niet het enige waar Duits Isolatie voor staat. Wanneer u Duits Isolatie inschakelt, offreren wij altijd een nette en reële prijs en kijken wij naar een duurzame oplossing. Inmiddels hebben wij al vele mooie projecten mogen realiseren. Kwaliteit staat bij ons voorop en dit betekent tevreden klanten! Op deze pagina leest u meer over de verschillende stappen in onze werkwijze.

Bedrijfsbus - Duits Isolatie

Werkwijze

Gedurende het hele isolatieproject vinden wij een goede communicatie met u als opdrachtgever belangrijk. Dit komt tot uiting in onze werkwijze, waarbij we geheel volgens uw wensen te werk gaan en waarbij we u van A tot Z op de hoogte stellen van de vorderingen. In het offerte stadium gaan we graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

Stap 1

Grondige Inventarisatie

Onze specialist zal zorgvuldig een inventarisatie maken van de mogelijkheden om maximaal rendement te behalen uit de isolatie. In het geval van bijvoorbeeld spouwmuurisolatie wordt er gekeken naar onder andere steensoort en de kwaliteit van de voegen.

inventarisatie - Duits Onderhoud


Stap 2

Rapportage en advies

Op basis van deze inventarisatie wordt een rapportage opgesteld, die we uitvoerig met u zullen bespreken zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden. Vervolgens brengen we een deskundig en eerlijk advies uit. Wij streven altijd naar een duurzame lange termijn oplossing.

inventarisatie - Duits Onderhoud


Stap 3

Vakkundige uitvoering

Gaat u akkoord met ons advies? Dan gaan onze isolatiespecialisten aan de slag met de uitvoering.
Ons doel is:

  • Een verhoging van het wooncomfort
  • Een hoog rendement met lage kosten
  • Een snelle werkwijze, zonder rommel
  • Een energiebesparing tot wel 30%
  • Een terugverdientijd van 3 jaar.

huis - Duits Onderhoud

 


Stap 4

De garantie van een isolatiespecialist

Wanneer u besluit om uw woning te laten isoleren, schakelt u natuurlijk een specialist in. Er zijn uiteraard een hoop isolatiebedrijven. Maar hoe weet u of u te maken heeft met een echte vakman? Duits Isolatie geeft u graag de zekerheid van duurzaamheid, onderhoud en kwaliteit. Wij bieden u die garantie met onze keurmerken en certificeringen. Op de pagina’s Keurmerken en Certificering ziet u een overzicht van alle keurmerken en certificeringen van Duits Isolatie. Maar wij zijn bovenal een erg prettige en betrouwbare gesprekspartner!

klembord - Duits Onderhoud