Isolatieherstel

Het na isoleren van een spouwmuur leidt, mits zorgvuldig aangebracht, tot uitstekende resultaten. Duits Isolatie is een gecertificeerd bedrijf dus van ons mag u dat ook verwachten (kijk ook even op de pagina Certificering). Niet elk isolatiebedrijf is even goed. Zo wordt de isolatiewol soms te dun ingeblazen. Of er zou meer rendement uit het bestaande isolatiemateriaal gehaald kunnen worden. Dan biedt isolatieherstel uitkomst. Onze specialisten komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we uw wensen inventariseren en de huidige staat van het isolatiemateriaal bepalen.

Waarom verwijderen van spouwmuurisolatie?

Het kan voorkomen dat bij het na isoleren van een spouw muurisolatie te dun of juist te dik is ingeblazen. Dit geeft uiteindelijk problemen zoals het uit elkaar vallen van het isolatiemateriaal, of dat het materiaal vocht opneemt. Het verwijderen van spouwmuurisolatie gebeurt uiterst vakkundig door onze isolatiespecialisten. Uiteraard kunnen we dan zorgen voor na isoleren van de spouwmuur. Dan wordt er opnieuw spouwmuurisolatie aangebracht.

Wij zorgen ervoor dat het oude materiaal netjes wordt verwijderd en de nieuwe spouwmuurisolatie vakkundig wordt aangebracht. Na afloop nemen we al het overgebleven materiaal mee zodat u hier geen last meer van heeft!

vrachtwagen - Duits Isolatie

Verwijderen van spouwmuurisolatie

Na isoleren van een spouwmuur dient vakkundig te gebeuren. Wanneer de kwaliteit van de isolatie van uw woning niet (meer) toereikend is, gaat u dat op den duur merken. U krijgt bijvoorbeeld last van schimmel op uw muren, doorslag of zelfs lekkages. Het is dus verstandig om het isolatiemateriaal van uw woning regelmatig goed te (laten) controleren. En mocht het zo zijn dat bijvoorbeeld de spouwmuurisolatie in een slechte staat verkeert, dan is het verwijderen van spouwmuurisolatie een goede oplossing.

Isolatieherstel met foam

Het kan ook voorkomen dat het isolatie schuim is verdwenen en u dit wil aanvullen om de isolatiewaarde van uw woning op peil te houden. Hiervoor kunnen we foam gebruiken. Doordat dit foam in vloeibare vorm wordt verwerkt tot een schuim, dringt het isolatiemiddel makkelijk door tot in de kleinste kieren, wat zorgt voor een perfect afgedichte spouwmuur. Op deze manier kan de meest ideale isolatiewaarde worden behaald. Tevens de toepassing van foam milieuvriendelijk.Isolatieherstel haalt meer uit uw isolatiemateriaal

Het na isoleren van een spouwmuur vraagt om een zorgvuldige aanpak. Voor woningen waar isolatiewol te dun is ingeblazen of waar méér uit het bestaande isolatiemateriaal gehaald kan worden, biedt isolatieherstel uitkomst. Wij helpen u graag bij het herstellen van uw woningisolatie en het weer behaaglijk maken van uw woning.

Overige isolatieherstel

Wellicht zijn er nog andere isolatieproblemen waarvoor isolatieherstel een aantrekkelijke optie is. Bijvoorbeeld als het na isoleren van een vloer niet goed is gelukt. Maak hiervoor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak met één van onze isolatieadviseurs!