PERSBERICHT – Nieuwe commercieel manager Duits Isolatie

Er gebeuren mooie dingen bij Duits Isolatie! Isoleren is een van de effectiefste en meest laagdrempelige manieren om gebouwen te verduurzamen. Aangezien we in Nederland gezamenlijk voor een grote verduurzamingsopgave staan, is de inzet van partijen zoals Duits Isolatie hierbij essentieel. Om de groei van het bedrijf nu en in de toekomst te kunnen (blijven) bewerkstelligen, hebben we sinds oktober een nieuwe commercieel manager, nadat eerder ook al een nieuwe vestigingsmanager in Nijmegen is aangesloten. We praten u bij over deze ontwikkelingen.

Nieuwe commercieel manager: Johnny van der Heide

Per 1 oktober is Johnny van der Heide begonnen als commercieel manager bij Duits Isolatie. Met ruim 13 jaar ervaring in de verduurzamings- en installatiebranche op met name marketing- en salesgebied is hij goed voorbereid op deze nieuwe uitdaging. Johnny vertelt: “Ik heb deze overstap gemaakt omdat ik erg enthousiast werd van Duits Isolatie als organisatie én van de groep die erachter zit. Ik geloof sterk in de manier waarop alle specialisten binnen Carefos samenwerken en ben blij dat ik in dat geheel ook mijn bijdrage kan leveren aan de verduurzamingsopdracht waar wij ons gezamenlijk voor inzetten.”

Johnny neemt deze rol over van Jeroen Hekkelman, die per 1 november Duits Isolatie zal verlaten. Jeroen heeft, als mede grondlegger van Duits Isolatie, jarenlang met enorm veel enthousiasme een zeer belangrijke rol gespeeld bij het opbouwen van Duits Isolatie. Hij heeft daardoor een essentiële bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Duits Isolatie, waarvoor wij hem dankbaar zijn. We wensen hem veel succes met de nieuwe uitdaging die hij aangaat.

Johnny en Jeroen trekken in oktober nog samen op. Onze opdrachtgevers en andere zakelijke relaties zullen dus de komende tijd geleidelijk aan kennismaken met Johnny. We hebben er alle vertrouwen in dat met de komst van Johnny de commerciële rol goed overgenomen gaat worden en dat al onze relaties in goede handen zijn én blijven.

Verdere uitbreidingen team Duits Isolatie

Daarnaast is per 1 oktober Marcus Atto begonnen als planner in Nijmegen en heeft Dennis van Donselaar zich al voor de zomer, per 1 juni, bij het team in Nijmegen aangesloten als vestigingsmanager. In Zutphen is en blijft Mark Heutink als vestigingsmanager actief.

Over Duits Isolatie

Duits Isolatie is een gerenommeerde naam in de isolatiebranche en isoleert woningen en bedrijfsgebouwen door heel Nederland. Dat doen ze door middel van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van oorsprong een hecht familiebedrijf met jarenlange ervaring in isoleren, renoveren en onderhoud van woningen en kantoorpanden en beschikt uiteraard over de relevante onafhankelijke certificeringen om de kwaliteit van ons werk en activiteiten te waarborgen. Sinds 2021 is Duits Isolatie onderdeel van Carefos.

————————————————————————————————

Heeft u vragen over dit persbericht? Stuur dan een mail naar info@duitsisolatie.nl.

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden of heeft u een isolatie-vraagstuk? Neem dan contact op met de nieuwe commercieel manager Johnny van der Heide via j.vanderheide@duitsisolatie.nl of bel naar 06-14857371.

www.duitsisolatie.nl