Afspraak maken Neem contact op

Knauf Cavity Wall: duurzaam, milieuvriendelijk én kostenbesparend!

Cavity Wall (of Supafil Cavity Wall) is een innovatief, duurzaam en bovendien milieuvriendelijk product van Knauf. Cavity Wall is een speciale toevoeging voor uw spouwmuren waardoor uw woning wordt geoptimaliseerd op het gebied van comfort, milieu én kostenbesparing! Lees meer over Knauf Cavity Wall of vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze specialisten!

Andere voordelen van Knauf Cavity Wall

Cavity Wall is een duurzaam product dat voor 80% bestaat uit gerecycled glas, zonder toegevoegde chemicaliën. Cavity Wall zorgt voor een verminderde CO2-uitstoot, verbetert de akoestische prestaties en is tevens waterafstotend waardoor, in het geval van regen, alleen de buitenmuur nat wordt en het vocht niet naar binnen trekt. Ook is het product brandwerend en wordt geclassificeerd met Euro brandklasse A1: onbrandbaar.

Ook op het gebied van kostenbesparing is Cavity Wall een uitstekende investering. Door middel van de hoge energie- en kostenbesparing is de terugverdientijd geschat op zo’n drie tot vier jaar!

Cavity Wall kan al binnen één dag worden toegepast en dat is natuurlijk wel zo prettig voor u. Onze specialisten hechten veel waarde aan een nette en ordelijke afhandeling. Het aanbrengen van het isolatiemateriaal gebeurt volledig via de buitenkant van uw woning, dus u kunt gerust binnenblijven terwijl onze specialisten aan het werk zijn.

Wilt u meer weten over Knauf Cavity Wall?

Wilt u meer informatie over Knauf Cavity Wall, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het aanbrengen van Cavity Wall? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen