Afspraak maken Neem contact op

Knauf Timber Frame isoleert hellende daken, wanden en houten constructies

Wanneer uw woning veel warmte verliest en de energierekeningen zich blijven opstapelen, is het isoleren van uw woning een verstandige keuze. Bijvoorbeeld met Knauf Timber Frame: een veelzijdige inblaaswol waarmee u eenvoudig houten constructies of hellende daken en wanden kunt isoleren.

Ontdek de veelzijdigheid van Knauf Timber Frame

Knauf Timber Frame is een veelzijdige inblaaswol die moeiteloos de vreemde hoeken en vormen van uw daken en wanden isoleert. Het isolatiemateriaal wordt ingespoten door middel van een flexibele slang waardoor warmteverlies door middel van thermisch lekken wordt tegengegaan. Zo blijft u zelfs op de koudste winterdagen een behagelijke omgeving profiteren.

Ook Knauf Timber Frame is geurloos en bevat geen chemische bindmiddelen waardoor het tevens een gezonde keuze is. Knauf Timber Frame voldoet zelfs aan de hoogste normen voor binnenluchtkwaliteit!

Onze isolatiespecialisten brengen het isolatiemateriaal al binnen één dag aan. We gaan te allen tijden professioneel te werk waarbij aandacht voor het resultaat voorop staat. Om dit te realiseren gaan we grondig en netjes te werk zodat u aan het eind van de dag enkel achterblijft met een optimaal geïsoleerde woning.

Wilt u meer weten over Knauf Timber Frame?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Knauf Timber Frame, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van één van onze isolatiespecialisten? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen