Afspraak maken Neem contact op

Impregneren buitenmuren: omdat u uw investering wil beschermen

Het isoleren van uw muren is een investering -eentje die u graag wil beschermen. U wilt immers zo lang mogelijk kunnen profiteren van goed geïsoleerde muren. Gelukkig zijn er manieren om uw investering te beschermen, bijvoorbeeld door het impregneren van uw buitenmuren. Daar willen we u graag wat meer over vertellen.

Waarom buitenmuren impregneren?

Wanneer uw buitenmuren worden geïmpregneerd, worden ze waterafstotend gemaakt. Hemelwater ziet geen kans meer naar binnen te slaan. Tevens zorgt het impregneren van uw buitenmuren ervoor dat er geen groene aanslag of mos tegen de muren kan groeien. Hierdoor blijft niet alleen uw gevel mooi en mosvrij, maar wordt tevens het voegwerk gepaard. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de gezondheid van uw spouwmuurisolatie of buitenmuurisolatie.

Een andere manier om uw buitenmuren te beschermen tegen de elementen, is door middel van hydrofoberen.

Meer informatie over het impregneren van buitenmuren?

Wilt u ook uw buitenmuren impregneren of wilt u graag een vrijblijvende en op maat gemaakte aanbieding ontvangen? Of wilt u meer weten over de verschillende A-merken isolatiemateriaal waar we mee werken? Neem dan contact op met Duits Isolatie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We vertellen u graag meer.

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes op het gebied van isolatie, de laatste projecten of recente ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook of houd nieuwsoverzicht in de gaten!

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen