Afspraak maken Neem contact op

Kies voor Neopixels bodemisolatie bij Duits Isolatie

Net als bij vloerisolatie zijn er veel voordelen bij het laten isoleren van uw bodem. Wanneer vloerisolatie niet mogelijk is, is bodemisolatie een goed alternatief. Er zijn diverse mogelijkheden om uw bodem te laten isoleren. Bij Duits Isolatie kiezen wij voor Neopixels bodemisolatie. Kies ook voor Neopixels bodemisolatie en geniet binnenkort van alle voordelen van een geïsoleerde bodem!

Waarom bodemisolatie voordelig is

Na het toepassen van bodemisolatie voelt uw vloer merkbaar warmer aan. In de kruipruimte onder de vloer is de temperatuur vaak niet hoger dan 12 graden Celsius. Zonder bodemisolatie wordt uw kruipruimte in principe verwarmd door uw vloer. Hierdoor voelt uw vloer kouder aan. Wanneer wij uw bodem isoleren maken wij een scheiding tussen de temperatuur in uw woning en kruipruimte. De warmte blijft nu in uw woning hangen, waardoor u ook nog kosten op uw energierekening bespaart!

Daarnaast biedt bodemisolatie u meer comfort, omdat eventueel vocht uit de kruipruimte de woning niet meer kan binnenkomen. Bodemisolatie draagt dus bij aan een beter woonklimaat. Ook voorkomt u schimmel in uw huis en zult u minder snel last van huisstofmijt ervaren.

Bescherm uw huis met bodemisolatie

Als u uw huis in haar huidige staat wil houden, is bodemisolatie een stap in de goede richting. Bodemisolatie beschermt namelijk uw balken en vloeren. Daarnaast blijft uw kruipruimte toegankelijk en blijven uw leidingen bereikbaar. U helpt niet alleen uzelf met het isoleren van uw bodem; het isoleren van uw  bodem is ook goed voor het milieu. Schaarse brandstoffen worden bespaard en de CO2-uitstoot wordt verkleind.

Meer informatie? Duits Isolatie helpt u graag verder

Laat uw bodem isoleren door Duits Isolatie, waarbij klantvriendelijkheid en een nette afwerking centraal staan. Wilt u meer informatie over bodemisolatie? U kunt Duits Isolatie bereiken op telefoonnummer 024-3734711 en een vrijblijvende afspraak inplannen.

Maak een afspraak!

Maak een vrijblijvende en bovendien gratis afspraak met één van onze isolatiespecialisten!

Afspraak maken

Neem contact op!

Meer weten over isolatie? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Contact opnemen